Euro 2020 (2021) Trailer: The Netherlands • Here We Come!

Watch – Euro 2020 (2021) Trailer: The Netherlands • Here We Come!

in Euro 2020/UEFA/Videos

Sporati on UEFA Euro 2022’s video summary and description

We are back! In the summer of 2020, it’s finally time for the dutch lions to participate in a tournament again, 6 years after the World Cup 2014. Get your hype up …

Video information

This UEFA Euro 2022’s video is titled Euro 2020 (2021) Trailer: The Netherlands • Here We Come! and credited to Netherlandssoccer. Viewing time is 00:05:51, enjoy our fellow UEFA Euro 2020 fans!

21 Comments

  1. HELLO! ?? We hope you liked this video! If you are into this kind of content, it would make us very happy if you pressed the subscribe button. We have been working hard with our channel since 2011 and put alot of effort in every video we upload. Our big dream since day one is to have 100 000 subscribers, and everyone that helps us with achieving this goal is part of the journey. Hope to see you again in our next upload! ???

  2. I’m a 15 year old Dutch boy living in New Zealand I left the Netherlands when I was five with my family and my first fifa World Cup I watched was 2014 and I was so pumped to see my country get so far and I’m so pumped my boys are back let’s go ??????????????

  3. Hi my name is christo kotze i am 16 and from Nsmibis i really wsnne join a netherland soccer team that is my dream i am really good with soccer and have lots of sprinting skills to i wanne tske my sport to a next level cause i deserve it can anyone help?

  4. All the love from Kuwait to all my dutch brothers and sisters???? Netherlands is the best in every thing, THE BEST FOOTBALL TEAM EVER GO CLOCKWORK ORANGE (ranje; Holland)???????????

  5. Nederland wint over 1/2 jaar het WK als alle spelers het echt willen, ze moeten het willen en doorzetten. Daarnaast wil ik zeggen dat ik dit echt een prachtige video vind.

  6. I am from nepal but i love netherlands dutch people and my dream is to visit netherlands(amsterdam) hope to won europe league in 2021

  7. Effectieve liefdesbetoveringen die onmiddellijk werken om je ex-geliefde permanent terug te krijgen, ongeacht waarom hij je verliet. Mijn ex heeft me zoveel pijn nagelaten en sindsdien ben ik gebroken en gebroken. Ik heb alle mogelijke manieren gezocht om mijn geliefde terug te krijgen, maar ik dacht dat alle hoop verloren was, ik heb zoveel sites online gemaild op zoek naar een goede spreukmaker totdat ik door een vriend werd aangestuurd om contact op te nemen met dr. Vera segi die haar heeft geholpen daarvoor, dus ik neem contact op met dr. vera segi, ik had nooit gedacht dat dit zou werken, maar zijn spreuken stuurden tenslotte mijn ex terug naar mij, en zeiden dat ik hem moest vergeven en dat deed ik en vandaag ben ik blij met mijn huwelijk. als je hier bent en je geliefde je afwijst, of je man is verhuisd naar een andere vrouw, maak je dan geen zorgen meer, neem nu contact op met dr. vera segi voor hulp .. Hier zijn contactpersoon, WhatsApp hem: +2348146695266 {of} e-mail via: verasegispells@gmail.com

  8. English: Dont Worry Im Working on My skills and my whole life depends on making holland great again at football i will not let you down holland!!! >:)……..i promise…… Even tho im british and born in chelsea london england i have a dutch passport and my grandad depends on me………….: Dutch: Maak je geen zorgen, ik werk aan mijn vaardigheden en mijn hele leven hangt ervan af om Holland weer geweldig te maken in het voetbal, ik zal je niet in de steek laten !!! >:) …….. ik beloof …… Zelfs al ben ik Brits en geboren in Chelsea, Londen, Engeland, ik heb een Nederlands paspoort en mijn opa is afhankelijk van mij……………

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from Euro 2020

Go to Top